Hae mukaan 1,5 asteen työpaikka -pelin testiryhmään!

1,5 asteen työpaikka -kampanjaan etsitään kokeilijoita, ja nyt on teidän yksikkönne mahdollisuus ilmoittautua mukaan!

1,5 asteen työpaikka -kampanja käynnistyy syyskuussa 2021 ja sen kesto on neljä kokonaista kalenteriviikkoa. Kampanja-aikana kokeiluun osallistuneet yksiköt suorittavat työpaikallaan ilmastotekoja ja pääsevät näin etenemään kohti maalia. Jokainen maalin saavuttanut joukkue palkitaan ilmastoystävällisellä yllätyksellä. Kampanja on osa Turun kaupungin Taklataan ilmastoahdistus -hanketta ja se toteutetaan yhteistyössä Ekotuen kanssa. Hankkeen on rahoittanut Ympäristöministeriö.

Nyt on aika toimia.

Olemme parhaillaan matkalla kohti tulevaisuutta, jossa maapallon keskilämpötila on noussut yli 3°C esiteollisesta ajasta. Jatkaessamme tällä polulla saavumme keskelle lämpenemisen aiheuttamaa dystopiaa. Voimme muuttaa suuntaa, mutta enää ei ole aikaa odotella. Aloitamme muutoksen valitsemalla polun kohti maailmaa, jossa ilmaston lämpeneminen on pysäytetty 1,5 asteeseen.

Nyt on teidän aikanne toimia ja yhdessä työpaikan tiimin kanssa toteuttaa ilmastotekoja. Jokainen toteuttamanne teko vie teitä lähemmäs kestävää 1,5 asteen työpaikkaa. Mikäli epäonnistutte tehtävässänne, päädytte takaisin lähtöruutuun ja jatkatte polulla kohti kriittisen lämpenemisen aiheuttamaa ympäristökatastrofia.

Aikaa muutokseen on neljä viikkoa – aika alkaa nyt!

Ilmoita yksikkösi mukaan 1,5 asteen työpaikka -kampanjaan 20.6.2021 mennessä alla olevan linkin kautta.

Ilmoittaudu mukaan tästä.